Provençaalse sperziebonen met kip KNORR

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 • Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Snijd de paprika in blokjes en de champignons en knoflook in plakjes. Snijd de kipfilet in blokjes.
  • 2 • Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en roerbak de kipblokjes 2-3 minuten. Schep de sperziebonen erdoor en roerbak ze 5 minuten. Voeg dan de paprika, knoflook en champignons toe en roerbak alles nog 2-3 minuten.
  • 3 • Schenk er 400 ml water bij en roer de Mix voor Groente roerbakgerecht erdoor. Breng het geheel al roerende aan de kook en laat het gerecht nog 6-8 minuten heel zachtjes sudderen.
  • 4 Serveertips
  • 5 Lekker met couscous of rijst.

Provençaalse sperziebonen met kip KNORR is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse lamsstoof met peultjes
85 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergepakketje met zalm
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelschotel
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept