Zeevruchten met gember en oesterzwammen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Snij de oesterzwammen in reepjes en de kastanjechampignons in schijfjes. Snipper de look fijn. Snij de rode uien in halve maantjes. Snipper de koriander fijn. schil de gember en snij in fijne schijfjes.
  • 2
    Voorbereiding
    : Verhit de wok en voeg 3 el olijfolie toe. Bak de rode uien, de look en de gember gedurende 2 min. al roerend.
  • 3 Voeg de zeevruchten, broccolliroosjes, kastanjechampignons, oesterzwammen en 3 el ketjap manis toe.
  • 4 Giet de groentenbouillon erbij en blijf nog een 5tal min. roeren. Breng op smaak met zwarte peper en zout.
  • 5 Afwerking : Strooi de versnipperde koriander erover en dien op met ThaÏse rijst.
  • 6 Tip : U kan de broccolli vervangen door boterboontjes of snijboontjes.

Zeevruchten met gember en oesterzwammen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept