1Voorbereiding : Snij de oesterzwammen in reepjes en de kastanjechampignons in schijfjes. Snipper de look fijn. Snij de rode uien in halve maantjes. Snipper de koriander fijn. schil de gember en snij in fijne schijfjes.
2Voorbereiding : Verhit de wok en voeg 3 el olijfolie toe. Bak de rode uien, de look en de gember gedurende 2 min. al roerend.
3 Voeg de zeevruchten, broccolliroosjes, kastanjechampignons, oesterzwammen en 3 el ketjap manis toe.
4 Giet de groentenbouillon erbij en blijf nog een 5tal min. roeren. Breng op smaak met zwarte peper en zout.
5 Afwerking : Strooi de versnipperde koriander erover en dien op met ThaÏse rijst.
6 Tip : U kan de broccolli vervangen door boterboontjes of snijboontjes.
Zeevruchten met gember en oesterzwammen is een recept van Solo Open Kitchen