Risotto met kreeft en lamsoor

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de bouillonblokjes in 4 l water oplossen en breng aan de kook .
  • 2 Kook de kreeften 5 minuten in de kokende bouillon.
  • 3 Snij de kreeft in gelijke stukken en hou ze warm.
  • 4 Stoof de sjalot in een beetje Solo en voeg de rijst toe . Bevochtig eerst met de wijn en dan met kookvocht van de kreeften en roer voortdurend om tot de rijst gaar is.
  • 5 Stoof ondertussen de lamsoortjes gaar in Solo.
  • 6 Roer de lamsoortjes door de rijst en schik er de stukken kreeft op.
  • 7 Werk af met de de gesmolten Solo die je met tijm op smaak hebt gebracht.

Risotto met kreeft en lamsoor is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Tongfilets in appelcidersaus met pappardelle en groenten
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Texelse asperges met zalm van de BBQ
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokkelsoep met witbier en zomerse salade met oesters
30 min-
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept