Zoek
Rijstschotel met kip en kerriesaus
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gram snelkookrijst
500 ml tuinkruidenbouillon
1 ui
2 appels
3 eetlepels solo vloeibaar
400 gram kipfiletblokjes
450 gram sperziebonen
1 zakje kerriesaus voor kip en groenten
Bereiding
1
Rijst volgens gebruiksaanwijzing in bouillon koken.
2
Ui pellen en snipperen. Appels schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden.
3
De solo vloeibaar in de pan verhitten. Kipfilet in 3 min lichtbruin bakken. Sperziebonen 6-8 minuten in weining water koken en afgieten.
4
Ui aan kip toevoegen en min 1 minuut laten meebakken.
5
Appel door kip scheppen en 1 minuut meebakken. Rijst door kip scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Kerriesaus verwarmen.
6
Rijstmengsel met sperziebonen en kerriesaus serveren.
Rijstschotel met kip en kerriesaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstschotel met jus van rode pesto
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstschotel met zeevruchten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept