Paella met kalkoen en chorizo

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en stoof de ui glazig.
  • 2 Voeg de rijst, erwten en 1/3 van de tomaten toe en stoof kort mee.
  • 3 Giet de wijn erbij en laat op een klein vuurtje pruttelen tot de wijn opgeslorpt is.
  • 4 Giet de kippenbouillon bij de rijst en roer goed. Doe er de saffraan, knoflook, peper en zout bij. Breng aan de kook en laat 20 min. zachtjes koken.
  • 5 Bak de kalkoenreepjes in een andere pan rondom goudbruin in de rest van de olijfolie. Kruid met peper en zout.
  • 6 Roer de kalkoenreepjes, chorizo en de rest vann de tomatenblokjes door de paella.
  • 7 Zet de pan nog 10 min. in een voorverwarmde oven op 200°C. Bestrooi met peterselie en serveer.

Paella met kalkoen en chorizo is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Half-uurtje paella met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept