Risotto

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Risotto
  • 2 Fruit de versnipperde sjalot in een beetje Solo Vloeibaar en voeg er de risottorijst aan toe.
  • 3 Wanneer de risottorijst glazig wordt, voeg je er de witte wijn, de tomatenblokjes en de tijm aan toe.
  • 4 Roer regelmatig in de rijst en bevochtig telkens weer met de groentebouillon.
  • 5 Wanneer de rijst een smeuïg papje wordt, roer je er een lepel tomatenpuree en de grijze garnalen door.
  • 6 Werk af met Solo Vloeibaar en geraspte parmezaan. Breng op smaak met peper en zout.
  • 7 Kruidenkorst
  • 8 Hak de peterselie fijn en pers de look.
  • 9 Voeg 2 eetlepels broodkruim en 1 eetlepel Solo Vloeibaar toe.1
  • 0 Meng dit alles goed.1
  • 1 Kabeljauw1
  • 2 Kruid de kabeljauw met peper en zout en roer hem even in de bloem.1
  • 3 Bak de kabeljauw in een hete pan met Solo Vloeibaar. 1
  • 4 Smeer de kruidenkorst bovenop de vis en laat hem 10 minuten op 180°C in de oven garen. 1
  • 5 Krokant koekje1
  • 6 Wrijf het brickdeeg in met een teentje look en Solo Vloeibaar.1
  • 7 Bak af in een hete oven tot het koekje goudgeel wordt.1
  • 8 Serveer de kabeljauw met de kruidenkorst op de risotto en leg er het krokante koekje bovenop. Decoreer elk bord met een takje tijm.

Risotto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept