paella met kalkoen en chorizo

2
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 eetlepels olie in een grote pan en stoof daarin de ui glazig. Voeg er de rijst, erwten en 1/3 van de tomaten aan toe en stoof kort mee. Giet er de wijn bij en laat op een klein vuurtje pruttelen tot de wijn opgeslorpt is.
  • 2 Giet de bouillon bij de rijst en roer goed. Doe er de saffraan bij, de knoflook, peper en zout. Breng aan de kook en laat 20 minuten zachtjes
  • 3 koken.
  • 4 Bak de kalkoenreepjes in een andere pan rondom goudbruin in de rest van de olie. Kruid met peper en zout.
  • 5 Roer de kalkoenreepjes, de plakjes chorizo en de rest van de blokjes tomaat door de paella, en zet de pan nog 10 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven. Bestrooi met peterselie en serveer

paella met kalkoen en chorizo is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Half-uurtje paella met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept