Zoek
Courgettebootjes op een zee van tomatensaus
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 courgettes
500 g gehakt
1 blik tomaten
Solo Vloeibaar
olijfolie
1 teentje look
1 kleine ui
basilicum
pijnboompitten
geraspte parmezaan
peper
zout
1 ei
paneermeel
Bereiding
1
Snij de courgettes overlangs in tweeën en haal er met een lepeltje de zaadlijsten uit.
2
Bestrooi met peper en zout.
3
Meng het gehakt in een grote kom met het teentje look, de fijngesnipperde ui, wat basilicumblaadjes, de pijnboompitten, het ei en paneermeel.
4
Verdeel het gehakt in 4 'worstjes' over de courgettes en druk wat aan.
5
Sprenkel wat Solo Vloeibaar in een ovenschotel en giet er de gepelde tomaten in.
6
Verwarm de oven voor op 180°C.
7
Schik de courgettebootjes op de tomatenzee en sprenkel er wat olijfolie over. Strooi er dan een beetje parmezaankaas over.
8
Bak de bootjes 20-30 minuten in de oven op 180°C, tot de courgettes beetgaar zijn.
Courgettebootjes op een zee van tomatensaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettebootjes
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettebootjes
45 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettebootjes gevuld met kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige Courgettebootjes
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept