Zoek
arroz de marisco
4
90 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 koppen risottorijst
6 koppen visfumet
1 ui
2 teentjes knoflook
3 vleestomaten in blokjes
1 groene paprika
8 grote scampi
400 gram kabeljauwhaasje
2 el olijfolie
1 el milde paprikapoeder
1 takje rozemarijn
1 tl gedroogde oregano
peper en zout
Bereiding
1
Fruit de ui en de knoflook glazig in de olijfolie.
2
Doe er de rijst bij en bak ze totdat de korrels glazig worden.
3
Blus met de visfumet.
4
Voeg er de tomaten, de paprika (in reepjes), paprikapoeder, rozemarijn en oregano aan toe.
5
Kruid met peper en zout.
6
Dek af en laat 15 min koken, af en toe voorzichtig omroeren.
7
Leg de scampi en de vis op de rijst.
8
Dek weer af en laat 5 min gaar worden, of totdat de scampi dieproze zijn.
9
Verdeel over diepe borden of kommetjes en dien op met een takje groen.1
0
TIP: voor een typische smaak kan er nog wat wijn of sherry bij de visfumet.
arroz de marisco is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Arroz de marisco - rijst met zeevruchten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arroz con pollo y marisco
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arroz De Marisco
30-60 min -
Bekijk recept
Arroz con pollo
Bekijk recept
Arroz tapado
30 min-
Bekijk recept
Arroz a la cubana
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arroz con leche uit Cuba (rijst met melk)
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept