Rijstkroketjes met krieken

4
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de rijst met de melk, de room, de suiker en vanillesuiker aan de kook. Draai het vuur laag en laat de rijst in 10 min garen. Laat de rijst koud worden in de koelkast. Zeef de krieken en vang het sap op. Breng de helft van het sap aan de kook. Roer het vanillepoeder en de suiker los in wat kriekensap en bind er de kriekensaus mee. Voeg de rest van het kriekensap toe tot de gewenste sausdikte. Roer de krieken en de Banyuls erdoor. Rol kroketjes van de rijst en wentel ze door de polenta. Frituur de kroketjes goudbruin. Verdeel de kroketjes en kriekencompote over borden en ser¬veer met rood vlees en wild.

Rijstkroketjes met krieken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Everzwijnragout met witte wijn en krieken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met kriekjes en puree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kriekensoep met rode wijn en gember
35 min
Bekijk recept
Ijsthee met krieken en tequila
Snack
Bekijk recept

Rijstkroketjes
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstkroketjes Met Abrikozensaus
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstkroketjes Met Wijnschuimcreme.
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rijstkroketjes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept