Zeeduivel op zijn Indisch (Korma)

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de cashewnoten met de currypasta, de yoghurt, de kaneel en het komijnzaad. zet opzij.
  • 2 Bak de zeeduivelfilets aan elke zijde 4 minuten in een pan met een beetje olie. Laat uitlekken en zet opzij.
  • 3 Kook de rijst.
  • 4 Warm de resterende olie op in een pot en fruit de uien met de look en de gember. Voeg vervolgens het kruidenmengsel en het water toe. Laat 10 minuten zonder deksel sudderen.
  • 5 Voeg de room toe en laat nog 2 minuten sudderen op laag vuur. Bestrooi met de koriander.
  • 6 Dien de zeeduivel met de rijst onmiddellijk op warme borden op.

Zeeduivel op zijn Indisch (Korma) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische korma met kokosmelk
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept