Zalm met paprika en spinazie in de wok

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de zalmfilet ontdooien gedurende 1 uur afgedekt op kamertemperatuur of 5 min. op de ontdooistand in de microgolf. Snij in stukken van 4 cm en dep goed droog.
  • 2 Snij het vruchtvlees van de paprika in stukjes van 2 cm.
  • 3 Snipper het sjalotje en het knoflookteentje fijn.
  • 4 Meng de sojasaus, wittewijnazijn, suiker en maiszetmeel. Doe dit even vooraf zodat de suiker kan op lossen.
  • 5 Verhit de wok en doe er de bakolie in. Laat de gesnipperde sjalot en knoflook al roerend even bakken zonder te kleuren. Voeg de paprikablokjes toe en roerbak gedurende 2 min.
  • 6 Voeg de blokjes zalm toe en bak gedurende 3 min. Schep af en toe voorzichtig om. Kruid met peper en zout.
  • 7 Meng er voorzichtig het sojasausje onder.
  • 8 Voeg de spinazieblaadjes toe en roerbak nog eens 3 min.
  • 9 Dien onmiddelijk op met basmatirijst.1
  • 0 Uit : Lekker wokken, Colruyt

Zalm met paprika en spinazie in de wok is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept