rijstpap

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 We brengen de melk met de rijst, saffraan en vanillestokje aan de kook waarbij we regelmatig roeren met een houten lepel. Zodra alles kookt laten we het geheel nog drie kwartier op een zacht vuur gaar worden, we blijven regelmatig roeren. Vijf minuten voor tijd voegen we de suiker toe en roeren deze goed onder. We gieten over in kommetjes, laten afkoelen en dienen op met bruine suiker.

rijstpap is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kheer
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap met sojamelk en kruidensiroop
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op z’n Venetiaans
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Kheer
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap met sojamelk en kruidensiroop
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op z’n Venetiaans
35 min Nagerecht
Bekijk recept