Pikante rijst

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de look en fruit ze 1 min met de currypasta in de olijfolie. Spoel de rijst en giet ze bij de look met de kippenbouillon. Voeg er de rozijnen en de kikkererwten bij. Kruid met peper en zout. Breng onder deksel aan de kook. Draai het vuur lager en kook de rijst in 12 min gaar tot het vocht is opgenomen. Snij de steeltje van de spinazie en roer de blaadjes met 2 el warm water door de rijst. Meng er de cashewnoten onder. Kruid de rijst met peper en zout. Schep ze in kommen en werk af met een scheutje yoghurt.

Pikante rijst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept