Zoek
opgevulde paprika
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 middelgrote paprika's
500 gr kalfs(of gemengd) gehakt
1 st courget
1 st aubergine
1 st ei
1 grote sjalot
1 beetje nazareth kaas of andere kaas ook oké
1 teentje look
1 beetje pijnboompitten
Bereiding
1
De paprika’s ontdoen van pitjes
2
Het kalfsgehakt mengen met het ei
3
We garen apart fijngesneden sjalot en look in olijfolie, voegen de courget aan toe
4
en blussen met weinig sinaas.
5
We mengen dit bij het kalfsgehakt en vullen daar de pepers mee op.
6
We plaatsen de pepers in de oven.op 175° ongeveer 20 tot 25 min
7
We garen sjalot en look en laten bruinen.
8
De aubergine (alleen het witvlees) meegaren.
9
We voegen daar een doos pijnboompitten en harde Nazareth kaas bij.1
0
Mixen zodat we een salsa bekomen
opgevulde paprika is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Burrito met rundvlees en paprika
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Opgevulde kippenfilets
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Opgevulde pijlinktvis met Griekse deegwaren
75 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Opgevulde Aardappel Met Garnaal En Radijsjessla
20-30 min -
Bekijk recept
Opgevulde Handschoen
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept