1 Kook de rijst beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
2 Snijd de kipfilet in blokjes.
3 Verwijder het darmkanaal van de scampi’s.
4 Was de sojascheuten en laat ze uitlekken.
5 Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes.
6 Was de lente-uitjes en snijd in ringen.
7 Pel het sjalotje en de teentjes knoflook en snipper fijn.
8 Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.
9 Verhit de olijfolie in een wok en voeg de knoflook, de kip en de scampi’s toe. Breng op smaak met de honing, kerriepoeder, peper en eventueel wat zout. Roerbak enkele minuten. Haal de kip en de scampi’s uit de wok.1
0 Doe het sjalotje, de paksoi of broccoli, de paprika, de lente-uitjes en de champignons in de wok en voeg de bouillon toe.1
1 Laat 10 minuten stoven.1
2 Voeg de kip, de scampi’s en de sojascheuten toe en laat even doorwarmen.1
3 Verdeel de kip en de scampi’s over de borden en dien op met de rijst.1
4 Eet smakelijk.
Oosters allegaartje van kip en scampi’s is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi