Paella met saffraan

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de mosselen en zet ze in een ruime pan met een beetje water op het vuur. Laat ze onder gesloten deksel garen. Stoof intussen de ui en knoflook glazig in olijfolie en voeg er de rijst en saffraan aan toe.
  • 2 Haal de mosselen van het vuur, giet de jus over de rijst en vul aan met water.
  • 3 Voeg er de bouillonblokjes aan toe en laat de rijst onder gesloten deksel koken.
  • 4 Snij de kalkoen in blokjes en bak deze in de resterende olijfolie. Kruid ze met zout en peper.
  • 5 Snij vervolgens de chorizo in stukjes.
  • 6 Haal tot slot de rijst van het vuur, meng er de mosselen, chorizo en kip onder en strooi er de gesnipperde peper over.

Paella met saffraan is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Half-uurtje paella met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept