lasagne met spinazie en venkel- saffraansaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de gele paprika's en de venkel in stukjes, stoof ze 5 minuten in wat olie en voeg dan water toe zodat de groenten net onder staan. Kruid met saffraan, peper en zout en laat alles goed doorkoken tot de groenten gaar zijn. Mix alles, zodat je een consistente, gele saus krijgt. Kook de lasagnevellen in gezouten water.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper intussen de ui en knoflook. Snij de rode paprika's en de aubergines in stukjes en hak de spinazie grof.
  • 3 Stoof de ui glazig in wat olie en voeg de knoflook toe. Doe de rode paprika en de auberginestukjes erbij. Kruid met provencaalse kruiden, peper en zout. Voeg nog wat olie toe en bak de groenten tot ze gaar zijn. Voeg de spinazie toe en bak die zeer kort mee. Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
  • 4 Neem een ovenschotel en leg afwisselend laagjes gele saus, groenten, lasagnevellen, enz. Eindig met een laagje saus en strooi de pijnboompitjes over het gerecht. Zet de lasagne 15 minuten in de oven.

lasagne met spinazie en venkel- saffraansaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtompouce met saffraansaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept