2 Snijd de biefstuk in dunne plakjes van ca. 2 mm dik.1
3 Meng in een kom de biefstuk met 2 el sojasaus, de sherry, de knoflook, gember en maïzena.1
4 Laat minimaal 30 minuten marineren.1
5 Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan licht goudbruin.1
6 Schep ze in een kommetje.1
7 Verhit de olie in een wok en roerbak de plakjes biefstuk in porties 1-2 minuten op hoog vuur.1
8 Schep ze uit de pan op een bord.1
9 Voeg eventueel nog een beetje olie toe en roerbak de peultjes 1 minuut.2
0 Voeg de champignons toe en roerbak ze ca. 3 minuten mee tot ze vocht beginnen los te laten.Voeg tenslotte de taugé en biefstuk toe en roerbak alles nog 1 minuut.Strooi er het sesamzaad over.Lekker met pandanrijst.
Roergebakken peultjes met biefstuk is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing