Zoek
Rijstrolletjes met zalm
4
45 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 sneden verse zalm
4 sneden gerookte zalm
100 gram pilawrijst (japanse dessertrijst)
1 chilipepertje
1 tomaat
1/2 dl room
1 teentje look
1 potje lompviseitjes
ui
visbouillon
Bereiding
1
Snipper de ui fijn en bak in wat olijfolie
2
Neem 2 hoeveelheden bouillon voor 1 hoeveelheid rijst en voeg toe bij de ui
3
Laat de rijst gaar worden in de bouillon
4
De rijst is gaar wanneer al het vocht is opgenomen
5
De room laten inkoken met het chilipepertje, de fijngesnipperde look en wat peper en zout
6
Voeg toe aan de rijst
7
Snij de 2 zalmsoorten in dunne reepjes (max. 5 cm)
8
Neem 1 reep gerookte zalm, leg daarop een reep verse zalm, beleg dit met wat rijst en rol op
9
Steek het rolletje op een prikker1
0
Bak de rolletjes heel even in de oven (5 min. op 200°C)1
1
Serveer met stukjes tomaat en wat lompviseitjes
Rijstrolletjes met zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Bento: Rijstrolletjes
Bijgerecht
Bekijk recept
Rijstrolletjes met chilidip
20 min
Bekijk recept
Rijstrolletjes met krabstick
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Internationaal:Rijstrolletjes
20-30 min -
Bekijk recept