Zoek
met COUSCOUS GEVULDE PAPRIKA'S
4
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 gram couscous
125 cc water
4 kleine paprika's
250 gram rundergehakt
100 gram verse worst
Komijn, Kaneel, ketoembar
Peterselie en munt
Pistaschnootjes en pijnboompitten
1 courgette
Bereiding
1
Paprika`s uithollen en het vruchtvlees van de afgesneden deksels fijnhakken.
2
Courgette in kleine blokjes snijden, kruiden fijnhakken.
3
Water aan de kook brengen en van het vuur af de couscous er in doen. Even doorroeren en dan laten staan.
4
De rundergehakt en verse worst mengen en in een pan rul bakken.
5
Ook de gehakte en gesneden groente bakken en deze vermengen met het gehakt, de kruiden en de los gemaakte couscous.
6
De paprika`s vullen en bestrooien met gehakte pistachenootjes en pijnboompitten.
7
In schaal met deksel zetten.
8
In de voorverwarmde oven 200°C een half uurtje laten bakken
met COUSCOUS GEVULDE PAPRIKA'S is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept