met COUSCOUS GEVULDE PAPRIKA'S

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Paprika`s uithollen en het vruchtvlees van de afgesneden deksels fijnhakken.
  • 2 Courgette in kleine blokjes snijden, kruiden fijnhakken.
  • 3 Water aan de kook brengen en van het vuur af de couscous er in doen. Even doorroeren en dan laten staan.
  • 4 De rundergehakt en verse worst mengen en in een pan rul bakken.
  • 5 Ook de gehakte en gesneden groente bakken en deze vermengen met het gehakt, de kruiden en de los gemaakte couscous.
  • 6 De paprika`s vullen en bestrooien met gehakte pistachenootjes en pijnboompitten.
  • 7 In schaal met deksel zetten.
  • 8 In de voorverwarmde oven 200°C een half uurtje laten bakken

met COUSCOUS GEVULDE PAPRIKA'S is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept