1 Normaal gesproken gebruik ik nauwelijks producten uit pakjes en/of zakjes, of zoals in dit geval kant en klare wok saus van Go-Tan,maar tijdens de vakantie maak ik daar wel eens gebruik van.
2 Lekker gemakkelijk en ook nog erg lekker moet ook wel kunnen toch en het is per slot van rekening vakantie. Dan wil je niet te lang ,zoals in mijn geval in een hete kombuis achter een 3 pitter.
3 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in een bouillon blokje naar keuze.Snij de schnitzels in hele dunne reepjes en dep ze zo goed mogelijk droog met keukenpapier.Verhit de olie in een wok en bak de reepjes vlees in 3 min. bruin en knapperig. Voeg de ui ringetjes,de paprika, knoflook, sjalot en de roerbakmix toe en bak ca 5 min. Spoel de taugé onder kokend water af om het rauwe eraf te halen.Voeg de woksaus toe en warm al omscheppend 1 min. door. Meng er op het laatste de taugé door. Verdeel de rijst over 4 kommen of borden en schep er het wok mengsel op.
4 Lekker met geroosterde sesamzaadjes voor een krokante bite.
5 Geef de eventueel geroosterde sesamzaadjes er apart bij, zodat iedereen dit zelf naar smaak kan toevoegen.