Risotto uit de oven met worstgehakt en paprika

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de paprika in repen en hak de ui fijn.
  • 2 Verhit de olie in een zware braadpan die ook in de oven kan. Snijd het vel van de worstjes open en verkruimel het worstgehakt boven de hete olie in de pan. Voeg daar de paprika, de ui en de knoflook aan toe en roerbak alles omroerend gedurende een minuut of vijf.
  • 3 Doe vervolgens de risottorijst erbij en bak die nog een minuut mee. De korrels moeten een beetje glazig worden, maar mogen absoluut niet bruin bakken. Blus de rijst met de wijn en roer er vervolgens de tomatensaus en de bouillon door. Breng het geheel al roerend aan de kook.
  • 4 Doe het deksel op de pan en zet de pan zo in de oven. Laat de risotto in ± 25 minuten alle vloeistof opnemen en gaar worden.

Risotto uit de oven met worstgehakt en paprika is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept