1 Verwarm de oven voor op 150 ºC. Verwarm de olijfolie in een ovenbestendige pan.
2 Snijd de ui fijn en fruit de snippers in de olie. Voeg dan de rijst toe en fruit deze kort mee. De rijstkorrels mogen niet bruinbakken. Giet de bouillon bij de rijst en breng al roerend aan de kook. Strooi de kaas erover en plaats de pan met deksel 40 minuten in de oven.
3 Leg de kalfsfilets op een plank tussen twee lagen huishoudfolie en sla ze plat, bijvoorbeeld met de bodem van een steelpan. Hak de olijven samen met de peterselie en een teentje knoflook fijn met behulp van een keukenmachine. Giet er vervolgens de olijfolie bij zodat het een tapenade wordt. Breng op smaak met peper en zout.
4 Verdeel de tapenade over de kalfsfilets en rol ze in de lengte op. Zet ze vast met een cocktailprikker. Verwarm de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de kalfsfiletrolletjes in 10 tot 12 minuten goudbruin. Verwarm ondertussen de pastasaus in een pan.
5 Serveer de risotto samen met de kalfsfiletrolletjes op een bord en giet/serveer de saus erbij.
Gevulde kalfsrolletjes met tomatensaus en risotto is een recept van Solo Open Kitchen