Gevulde kalfsrolletjes met tomatensaus en risotto

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 150 ºC. Verwarm de olijfolie in een ovenbestendige pan.
  • 2 Snijd de ui fijn en fruit de snippers in de olie. Voeg dan de rijst toe en fruit deze kort mee. De rijstkorrels mogen niet bruinbakken. Giet de bouillon bij de rijst en breng al roerend aan de kook. Strooi de kaas erover en plaats de pan met deksel 40 minuten in de oven.
  • 3 Leg de kalfsfilets op een plank tussen twee lagen huishoudfolie en sla ze plat, bijvoorbeeld met de bodem van een steelpan. Hak de olijven samen met de peterselie en een teentje knoflook fijn met behulp van een keukenmachine. Giet er vervolgens de olijfolie bij zodat het een tapenade wordt. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Verdeel de tapenade over de kalfsfilets en rol ze in de lengte op. Zet ze vast met een cocktailprikker. Verwarm de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de kalfsfiletrolletjes in 10 tot 12 minuten goudbruin. Verwarm ondertussen de pastasaus in een pan.
  • 5 Serveer de risotto samen met de kalfsfiletrolletjes op een bord en giet/serveer de saus erbij.

Gevulde kalfsrolletjes met tomatensaus en risotto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept