BOEUF STROGANOFF MET RIJST

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet een kom op het vuur met licht gezouten water en kook hierin de wortelschijfjes gaar (ongeveer 20 min)
  • 2 Snij de biefstuk in reepjes.
  • 3 Meng de bloem met 1 el paprikapoeder en meng hierdoor de reepjes biefstuk.
  • 4 Verhit de boter (tot deze een lichtbruine kleur heeft) in een braadpan en roerbak hierin de reepjes biefstuk 10 min.
  • 5 Schep de reepjes biefstuk uit de braadpan en houd het vlees even apart.
  • 6 Doe de ajuin in de braadpan en fruit deze 5 min. Doe de champignons erbij en roerbak nog 5 min.
  • 7 Doe het vlees terug in de braadpan en overgiet met 1 glas water (kan ook iets meer zijn) + tomatenpuree + 1 verkruimeld groentebouillonblokje, een scheut wodka. Breng verder op smaak met peper en zout. Meng alles goed en laat de boeuf stroganoff 15 min stoven op een zacht vuurtje.
  • 8 Kook intussen de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking (15 min)
  • 9 Giet de wortelschijfjes af1
  • 0 Voeg vervolgens aan de boeuf stroganoff de room toe en de wortelschijfjes en laat nog 5 min verder stoven. 1
  • 1 Dien de boeuf stroganoff op met rijst.

BOEUF STROGANOFF MET RIJST is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept