1 Zet een kom op het vuur met licht gezouten water en kook hierin de wortelschijfjes gaar (ongeveer 20 min)
2 Snij de biefstuk in reepjes.
3 Meng de bloem met 1 el paprikapoeder en meng hierdoor de reepjes biefstuk.
4 Verhit de boter (tot deze een lichtbruine kleur heeft) in een braadpan en roerbak hierin de reepjes biefstuk 10 min.
5 Schep de reepjes biefstuk uit de braadpan en houd het vlees even apart.
6 Doe de ajuin in de braadpan en fruit deze 5 min. Doe de champignons erbij en roerbak nog 5 min.
7 Doe het vlees terug in de braadpan en overgiet met 1 glas water (kan ook iets meer zijn) + tomatenpuree + 1 verkruimeld groentebouillonblokje, een scheut wodka. Breng verder op smaak met peper en zout. Meng alles goed en laat de boeuf stroganoff 15 min stoven op een zacht vuurtje.
8 Kook intussen de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking (15 min)
9 Giet de wortelschijfjes af1
0 Voeg vervolgens aan de boeuf stroganoff de room toe en de wortelschijfjes en laat nog 5 min verder stoven. 1