1 Meng de Sweet Chili saus met de rijstazijn en de vissaus. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel de noedels tot ze koud zijn.
2 Week de rijstvellen in 5 à 10 minuten in koud water, ze zijn goed als ze zacht en soepel aanvoelen. Leg ze op een schone handdoek.
3 Hak de lenteuitjes de mihoen en de helft van de korianderblaadjes fijn en meng er 1 eetlepel van de Sweet Chili dipsaus doorheen.
4 Leg op ieder rijstvel in de lengte de achtergehouden blaadjes koriander met de mooie kant naar beneden. Spreid hier wat van het mihoenmengsel over uit, zodat aan de boven- en onderkant ca. 3 cm rijstvel vrijblijft en aan de twee zijkanten ca. 1,5 cm.
5 Leg op ieder rijstvel een crabstick. Klap de korte kanten naar binnen en rol het velletje op. Serveer ze op een schaal en geef de dipsaus er apart bij.