Noedels met champignons en pompoen in de wok

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 (20 min.)
  • 3
    - Schil de kastanjepompoen en snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
  • 4
    - Snipper het knofl ook en de sjalot fijn en hak de koriander grof.
  • 5
    - Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
  • 6
    Voorbereiding
  • 7 (15 min.)
  • 8 Verhit de rijstolie in een pan of wok en bak het knoflook en de sjalot glazig.
  • 9 Doe de champignonschijfjes, het pepertje en de kastanjepompoenblokjes erbij en voeg de droge sherry, de suiker, de sojasaus en de ketjap manis toe. Roerbak 10 min. tot de groenten gaar zijn.1
  • 0 Kook intussen de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.1
  • 1 Meng de noedels goed onder de groenten en kruid met zwarte peper.1
  • 2 Afwerking1
  • 3 Verdeel over 4 diepe borden en werk af met de koriander.1
  • 4 Tip1
  • 5
    - U kan ook veggiereepjes toevoegen aan deze wokschotel. Bak ze eerst krokant in 1 eetl. wokolie en doe ze op het einde opnieuw in de wok.1
  • 6
    - Voor vleesliefhebbers: voeg wat gebakken pitavlees toe.

Noedels met champignons en pompoen in de wok is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept