1 Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak intussen de kip met groenten klaar.
2 Roer de honing los met de sojasaus. Doe er chilisaus naar smaak bij, een klein beetje sesamolie en het sap van ½ limoen. Bewaar de andere helft van de limoen in de koelkast.
3 Pel de knoflook en rasp de helft bij de saus.
4 Verhit de wok op een hoog vuur.
5 Leg de kippenreepjes in kleine hoeveelheden in de wok en bak ze gaar. Kruid met peper en zout. Schud met de wok of roer de kip om met een houten lepel.
6 Doe de wokgroenten bij de kip en roerbak ze kort.
7 Giet er de woksaus bij en laat alles karameliseren op een hoog vuur. De groenten moeten nog wat ‘beet’ hebben.
8 Hak de koriander grof. Haal de wok van het vuur en roer de koriander door de groenten en de kip.