2 Beleg je rijstwafel als een nacho: met pittige tomatensalsa, kaas, zure room, guacamole, Jalapeño-pepertjes en bieslook of koriander.
3 Roomkaas
4 Met roomkaas kan je alle kanten op. Kipfilet, tomaat en bacon is een goede combi. Of beleg je rijstwafel zoals je een bagel zou beleggen; met roomkaas, gerookte zalm, kappertjes, citroensap en peper.
5 Zin in iets meer pit? Koop dan eens smeerbare feta bij de Turkse winkel. Heerlijk met verse tomaat, goede olijfolie en een flinke draai peper.
6 Avocado
7 Ook de avocado blijft een fijn ingrediënt waar je, net als met rijstwafels, eindeloos mee kan variëren. Of kies voor een rijstwafel met avocado, rucola en wat sriracha. Of ga all out met avocado, een zachtgekookt ei, alfalfa, kappertjes en wat citroen.
8 Bounty
9 Deze tropische verrassing is de nieuwe favoriet. Besmeer een rijstwafel met een dun laagje kokosolie en top hem af met hagelslag of Nutella. Met je ogen dicht lijkt het bijna alsof je een Bounty eet… zo lekker!1
0 Pindakaas1
1 Pindakaas is altijd een goed idee. Rijstwafels met pindakaas en banaan, met soms wat kaneel, chiazaad of zonnebloempitten. Be Je kan ook stukjes Oreo over je rijstwafel met pindakaas strooien.1
2 Dessert1
3 Een rijstwafel als dessert, waarom niet? Besmeer twee rijstwafels met Nutella en doe ze op elkaar, maar wel met een flinke bol ijs in het midden. Nu kan je ook nog karamelsaus toevoegen, nootjes, Oreo’s, discodip, of waar je dan ook maar zin in hebt.
Toppings voor rijstwafels, als tussendoortje is een recept van Solo Open Kitchen