Pastasalade met rode kool, mango en krokante ham

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep de kool om met de cranberry’s, suiker en 1/2 theelepel zout en laat circa 30 minuten staan.
  • 2 Kook intussen de pasta beetgaar, giet af en laat uitlekken.
  • 3 Snijd het vruchtvlees van de mango van de pit en snijd het in plakjes.
  • 4 Klop de olie met de limoenrasp en -sap tot een dressing.
  • 5 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 6 Leg de plakjes ham op een bakplaat en bak circa 15 minuten in de oven tot de ham droog en krokant is.
  • 7 Schep de kool en cranberry’s om met de mango, pasta en dressing.
  • 8 Verkruimel de ham erboven.

Pastasalade met rode kool, mango en krokante ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept