Zoek
Zalmslatje
6
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 krop ijsberg salade
1 bokaal erwten en worteltjes
1 bakje garnalen
250 gram zalm
1 potje boursin
zoete mayonaise
tomaten ketchup heinze
1 scheutje whiskey
Bereiding
1
Kook de zalm gaar in zoutwater
2
ondertussen was en snij de ijsbergsla in kleine stukjes
3
was de erwtjes en worteltjes in een vergiet
4
neem 6 glazen kommetjes
5
als de zalm gaar is, laat hm even afkoelen onder koud water
6
doe 4 grote eetlepels mayonaise en tomaten ketchup mixen met een scheutje whisky voor de cocktailsaus in een kom
7
vul de kommetjes met eerst de ijsbergsla, dan de zalm en de garnaaltjes, dan de erwtjes en worteltjes erbij
8
cocktailsaus erover en een halve eetlepel boursin en t'is klaar.
Zalmslatje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker