Zoek
Gevulde peren
4
45 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g gerookte spekblokjes
4 grote peren
4 eetlepels Solo Vloeibaar
Porto
50 g rozijnen
veldsla
200 g Parmezaanse kaas
100 g grof gehakte noten
Bereiding
1
Meng de kaas met de spekblokjes, de noten en de rozijnen.
2
Giet er de Porto bij en roer goed om.
3
Roer er de Solo Vloeibaar onder en meng goed.
4
Snij de peren in 2, ontpit ze en bedek ze met de bereiding.
5
Schuif ze 20 à 30 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.
6
Dien ze op met de veldsla.
Gevulde peren is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frangipane met vanillesaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept