Gevulde peren

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de kaas met de spekblokjes, de noten en de rozijnen.
  • 2 Giet er de Porto bij en roer goed om.
  • 3 Roer er de Solo Vloeibaar onder en meng goed.
  • 4 Snij de peren in 2, ontpit ze en bedek ze met de bereiding.
  • 5 Schuif ze 20 à 30 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.
  • 6 Dien ze op met de veldsla.

Gevulde peren is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept