Zoek
Koude inktvissalade
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg pijlinktvisjes
2 eetlepels Solo Vloeibaar
3 eetlepels wijnazijn
grof zout
1 eetlepel gehakte platte peterselie
6 teentjes look
2 uien
peper
2 paprika’s (1 rode,1 gele)
Bereiding
1
Spoel de inktvisjes grondig schoon en snij ze in beetklare stukken.
2
Pel en pers de look in de Solo.
3
Snij de uien en de paprika’s in stukken en stoof ze in de Solo.
4
Voeg er de pijlinktvisjes aan toe en laat 3 minuten meegaren.
5
Giet in een ruime slakom, voeg er de wijnazijn bij en breng op smaak met peper en grof zout.
6
Laat afkoelen en werk af met de gehakte peterselie.
Koude inktvissalade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mexicaanse Inktvissalade
30-60 min -
Bekijk recept
Inktvissalade
10-20 min -
Bekijk recept
Inktvissalade
20-30 min -
Bekijk recept
Inktvissalade met een oosters tintje
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koude komkommersoep
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept