Salade Niçoise

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de vis en de artisjokharten goed uitlekken.
  • 2 Pel en snij de ui in plakjes.
  • 3 Roer de olijfolie met de azijn en de mosterd tot een gladde dressing.
  • 4 Breng deze op smaak met peper, zout en de Provençaalse kruiden.
  • 5 Schik de sla met de tomaten op de borden.
  • 6 Verdeel er de vis, de artisjokharten en de olijven over.
  • 7 Schik er de tomaten bij. Lepel er de saus over en dien op.

Salade Niçoise is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta Ni oise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Ni oise-hapjes
20 min
Bekijk recept
Salade Ni oise
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dieetsalade Niçoise
0-10 min -
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept