Salade in brikdeeg

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Plooi de bikvellen dubbel en smeer ze in met de Solo Vloeibaar.
  • 2 Schik ze in potjes en schuif ze in de op 160° C voorverwarmde oven tot ze mooi goudgeel zijn. Laat afkoelen.
  • 3 Pel en snipper de ui en de look en stoof in de Solo aan.
  • 4 Voeg er de champignons bij en roerbak 5 minuten.
  • 5 Roer er de kaasblokjes onder en breng op smaak met peper en zout.
  • 6 Laat op kamertemperatuur komen en breng op smaak met citroensap.
  • 7 Schik de gebakken brikvellen op de borden en schik er de sla in.
  • 8 Verdeel er de champignons over en dien op.

Salade in brikdeeg is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Braadkip met Pas de Bleu kaassaus en gebakken fruit
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Buideltje van brikdeeg met appel en kalfszwezerik
66 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijgen in brikdeeg
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebraden Vijgen Met Rauwe Ham En Brikdeeg
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept