Rijkelijke carpaccio met Gandaham

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng eerst alle ingrediënten voor de vinaigrette en laat dit mengsel een dag in de koelkast op smaak komen.
  • 2 Leg op elk bord een boeketje sla en verdeel er de fijne plakjes ham rond.
  • 3 Strooi daarop de Parmezaanse kaas en de gegrilde pijnboompitten.
  • 4 Snij de plakjes mango en meloen in fijne reepjes en verdeel die over de borden.
  • 5 Druppel er tot slot de vinaigrette over.

Rijkelijke carpaccio met Gandaham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Tortilla wrap met geitenkaas en Gandaham
10 min
Bekijk recept
Moeflon met artisjokken, tartufata, Gandaham en een stamppot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met gandaham en perzik
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rijkelijke groentencouscous
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkelijke citroentaart
80 min Nagerecht
Bekijk recept
B en B
2 min
Bekijk recept
Frangipane taart
30 min Nagerecht
Bekijk recept