Zoek
Rijkelijke carpaccio met Gandaham
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 eetlepel limoensap
20 sneetjes Gandaham
peper
8 sneetjes meloen
grof zout
1 eetlepel balsamicoazijn
gekonfijte schilletjes van 1 limoen
150 g gemengde sla (eikenbladsla
100 g Parmezaanschilfers
50 g pijnboompit(geroosterd)
8 sneetjes mango
3 eetlepels Bertolli extra vergine
3 eetlepels maïsolie
Bereiding
1
Meng eerst alle ingrediënten voor de vinaigrette en laat dit mengsel een dag in de koelkast op smaak komen.
2
Leg op elk bord een boeketje sla en verdeel er de fijne plakjes ham rond.
3
Strooi daarop de Parmezaanse kaas en de gegrilde pijnboompitten.
4
Snij de plakjes mango en meloen in fijne reepjes en verdeel die over de borden.
5
Druppel er tot slot de vinaigrette over.
Rijkelijke carpaccio met Gandaham is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
10 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Tortilla wrap met geitenkaas en Gandaham
10 min
Bekijk recept
Moeflon met artisjokken, tartufata, Gandaham en een stamppot
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met gandaham en perzik
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Rijkelijke groentencouscous
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkelijke citroentaart
80 min
Nagerecht
Bekijk recept
B en B
2 min
Bekijk recept
Frangipane taart
30 min
Nagerecht
Bekijk recept