Zoek
Lauwe linzensla met geitenkaas
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bakje kerstomaten in kwartjes gesneden
0.5 rode ui gehakt
200 g linzen bereid, gespoeld en uitgele
3 eetlepels platte peterselie gehakt
2 eetlepels rode-wijnazijn
peper
3 eetlepels Solo vloeibaar
1 eetlepel mosterd
150 g verse geitenkaas
1 eetlepel citroensap
200 g jonge spinazieschuiten
takjes platte peterselie
Bereiding
1
Bereid of verwarm de linzen volgens de richtlijnen op de verpakking.
2
Laat ze uitlekkenen hou ze warm.
3
Meng in een slakom de kerstomaten, de rode ui en de platte peterselie.
4
Voeg de linzen toe en meng goed.
5
De vinaigrette: meng in een kleine slakom de rode-wijnazijn en de peper.
6
Voeg de mosterd en het citroensap toe.
7
Meng goed. Voeg de Solo toe en meng. Besprenkel de linzensla met de vinaigrette.
8
Breng zo nodig op smaak met meer kruiden.
9
Bedek de borden met jonge spinaziescheuten en schik er de linzensla op. 1
0
Bestrooi met de verbrokkelde geitenkaas en versier met wat takjes platte peterselie.
Lauwe linzensla met geitenkaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen blechkuche
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept