Lauwe linzensla met geitenkaas

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid of verwarm de linzen volgens de richtlijnen op de verpakking.
  • 2 Laat ze uitlekkenen hou ze warm.
  • 3 Meng in een slakom de kerstomaten, de rode ui en de platte peterselie.
  • 4 Voeg de linzen toe en meng goed.
  • 5 De vinaigrette: meng in een kleine slakom de rode-wijnazijn en de peper.
  • 6 Voeg de mosterd en het citroensap toe.
  • 7 Meng goed. Voeg de Solo toe en meng. Besprenkel de linzensla met de vinaigrette.
  • 8 Breng zo nodig op smaak met meer kruiden.
  • 9 Bedek de borden met jonge spinaziescheuten en schik er de linzensla op. 1
  • 0 Bestrooi met de verbrokkelde geitenkaas en versier met wat takjes platte peterselie.

Lauwe linzensla met geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept