Zoek
Slaatje met struisvogelvlees en frambozen
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
80 g gedroogd struisvogelvlees (in plakjes)
zout
2 el bosbessen- of frambozenazijn
50 g roquette
1 crestasla (of rode kropsla)
1 rode ui
1 koffielepel mosterd
6 eetlepels Bertolli extra vergine
peper
100 g frambozen
4 takjes rode bessen
Bereiding
1
Was de sla, snij ze in reepjes.
2
Spoel en droog de roquette.
3
Snij de gepelde rode ui in ringen.
4
Maak een vinaigrette met de mosterd, olijfolie en azijn.
5
Kruid met peper en zout.
6
Verdeel de sla, de roquette en de uiringen over vier borden.
7
Schik er de fijne plakjes struisvogelvlees en de frambozen op.
8
Besprenkel met vinaigrette, werk af met een takje bessen en een flinke draai van de pepermolen.
Slaatje met struisvogelvlees en frambozen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mango-frambozenjelly's
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept