Zoek
Witloofschuitjes met feestvulling
4
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 mooie witloofstronkjes
50 g roquefort
10 witte druiven
10 walnoten
0.5 rijpe avocado
50 g gerookte zalm
3 eetlepels citroensap
50 g parmaham
2 verse vijgen
2 eetlepels Bertolli extra vergine
verse munt of basilicum
Bereiding
1
Scheur de bladeren los van de witloofstruikjes.
2
Snijd de roquefort in blokjes, halveer de druiven, verkruimel de walnoten en meng alles.
3
Snijd de avocado in blokjes en de gerookte zalm in reepjes. Meng met het citroensap.
4
Snijd de vijgen in 8 partjes en de ham in smalle reepjes. Meng dit in een kommetje met de olijfolie, citroensap, munt en/of basilicum.
5
Vul de witloofblaadjes met de mengsels.
6
Schik ze op een mooie schaal. Lekker bij een soepje en met een glas witte wijn.
Witloofschuitjes met feestvulling is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Witloofschuitjes met (zelfbereide) kruidenkaas
10 min
Bekijk recept
Witloofschuitjes met grijze garnalen en bieslook
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofschuitjes met blauwe kaas
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofschuitjes met avocado en spekjes
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept