Zoek
Indonesische salade met spinazie en taugé
4
35 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 g prinsessenbonen
koriander
1 koffielepel piment poeder
2 eetlepels geraspte gember
2 eetlepels Solo
2 eetlepels rijstazijn
100 ml water
1 snuifje suiker
1 snuifje zout
2 eetlepels geraspte kokosnoot
100 g taugé
250 g spinazie (jonge spinazie)
100 g babymaïs
1 paprika (gele of rode paprika)
1 ui
1 ei hard gekookt
1 teentje look
Bereiding
1
Was alle groenten.
2
Snij de prinsessenbonen in stukjes van 5 centimeter.
3
Kook ze zo'n 5 minuten maar houd ze knapperig.
4
Hak de maïs in stukken en de paprika en de ui in dunne repen.
5
Meng alle groentes in een kom.
6
Snij het ei en leg het erbovenop.
7
Verhit de Solo in een pannetje.
8
Voeg de specerijen toe en roer gedurende 2 minuten om.
9
Doe de azijn, het water, de suiker en het zout erbij.1
0
Laat afkoelen en schenk over de salade. Garneer met wat plukjes koriander.
Indonesische salade met spinazie en taugé is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Groene kruidenmie met spitskool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische ketjapmarinade
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept