Indonesische salade met spinazie en taugé

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was alle groenten.
  • 2 Snij de prinsessenbonen in stukjes van 5 centimeter.
  • 3 Kook ze zo'n 5 minuten maar houd ze knapperig.
  • 4 Hak de maïs in stukken en de paprika en de ui in dunne repen.
  • 5 Meng alle groentes in een kom.
  • 6 Snij het ei en leg het erbovenop.
  • 7 Verhit de Solo in een pannetje.
  • 8 Voeg de specerijen toe en roer gedurende 2 minuten om.
  • 9 Doe de azijn, het water, de suiker en het zout erbij.1
  • 0 Laat afkoelen en schenk over de salade. Garneer met wat plukjes koriander.

Indonesische salade met spinazie en taugé is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische ketjapmarinade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept