Zoek
Bulgursalade met kikkererwten, limoen en kruiden
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g bulgur of couscous
sap van 1 limoen
bosje koriander
1 blokje Knorr Kruiden Bouquet Italiano
2 tomaten
1 bosje munt
1 koffielepel jamaïcapeper (gemalen)
1 blik kikkererwten
Bereiding
1
Warm het sap van de limoen op in 100 ml water en los er het blokje Knorr Kruiden Bouquet in op.
2
Doe de bulgur in een ruime, platte schaal en overgiet met het kruidenvocht.
3
Was de tomaten, snij ze in blokjes en schep ze door de bulgur.
4
Spoel de kikkererwten af in een zeef, laat ze uitlekken en schep door de bulghur.
5
Hak de koriander en munt fijn en schep door de salade.
6
Breng op smaak met jamaicapeper en laat een uurtje staan op een koele plaats alvorens te serveren.
Bulgursalade met kikkererwten, limoen en kruiden is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane kipfilet met bulgursalade
30 min-
Bekijk recept
Bulgur met gegrilde aubergines
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bulgursalade met feta en watermeloen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept