Roscoff Salade

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de bloemkool in roosjes en de wortel in ronde plakjes en laat de groenten 5 minuten blancheren in gezouten water.
  • 2 Fris de groenten nadien op in koud water.
  • 3 Schik de groenten, garnalen, tomaten en bieslook in een schaal, versier met een mengeling van mayonaise en mosterd.

Roscoff Salade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade Roscoff
15 min
Bekijk recept
Roscoff Salade
0-10 min -
Bekijk recept
Roscoff Salade
0 min
Bekijk recept