Zoek
Javanais van geitenkaas met belottaham
4
70 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g verse geitenkaas
2 dl melk
1.5 dl room
6 blaadjes gelatine
1 vijgenbrood
8 plakjes ham
2 dl ahornsiroop
1 dl rode wijnazijn
1 eetlepel suiker
Bereiding
1
Week de gelatine.
2
Warm de melk op met de geitenkaas en voeg hier 3 blaadjes gelatine aan toe.
3
Even laten afkoelen en er de half opgeklopte room onderspatelen, direct uitstrijken tot ongeveer 1 cm dik en laten opstijven.
4
De maple syrup aanlengen met 1 dl water, opwarmen en 3 blaadjes gelatine toevoegen.
5
Stort dit uit over de geitenkaasbavarois.
6
Wanneer alles koel is, snijd je rechthoekjes, evenals uit het vijgenbrood met dezelfde rechthoekige vorm.
7
Stapel alles opeen en werk af met ham.
8
De azijn met de suiker tot stroop reduceren en een streepje naast de javanais trekken als afwerking .
Javanais van geitenkaas met belottaham is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Javanais voor de tofste papa
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Javanais
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Javanais
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
javanais taart
0 min
Bekijk recept