Tartaar van tonijn met geitenkaas en gember

6
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en rasp de gember
  • 2 Hak de tonijn fijn in blokjes van ongeveer 1/2 cm en meng de stukjes met de geraspte gember, look, bieslook en geitenkaas, die je eveneens in blokjes van 1/2 cm snijdt.
  • 3 Breng op smaak met zeezout, peper, cayennepeper en wat olijfolie.
  • 4 Verdeel het mengsel over aperitieflepeltjes.

Tartaar van tonijn met geitenkaas en gember is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept