Zoek
Gebakken aubergine met mozzarella
4
20 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
zout
3 eetlepels Solo Vloeibaar
1 aubergine
0.5 eetlepel balsemazijn
1 bolletje mozzarella
basilicum
vers gemalen peper
Bereiding
1
Verdeel de aubergine in acht ronde plakken van gelijke grootte en dikte.
2
Leg ze in een vergiet, bestrooi met zout en laat minstens 10 minuten trekken.
3
Dep de plakken aubergine vervolgens droog met keukenpapier.
4
Verhit in koekenpan met anti-kleeflaag de Solo Vloeibaar.
5
Laat daarin de aubergineplakjes mooi goudbruin en gaar bakken in tien minuten.
6
Keer ze na vijf minuten om in de pan.
7
Bedruip ze vervolgens met de balsemienazijn en bestrooi naar smaak met zout en peper.
8
Laat de mozzarella uitlekken en verdeel in vier gelijke plakken.
9
Schik op elk van de vier borden een plak aubergine met een paar basilicumblaadjes.1
0
Schik de mozzarella erop en bedek met de resterende aubergine.
Gebakken aubergine met mozzarella is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pizza quattro gusti
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept