Zoek
Antipasti salade
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 courgette
1 gele paprika
1 rode paprika
4 tomaten
1 rode ui
35 g basilicum
1 ciabatta
5 eetlepels Solo Vloeibaar
75 g groene en zwarte olijven
extra vergine olijfolie
1 fles dressing met balsamicoazijn en olijfolie
Bereiding
1
Snij de courgette in schuine plakken en de paprika's in
2
Verwarm een grillpan en grill de groenten 3 minuten aan elke kant, zodat er mooie grilstrepen op komen.
3
Doe ondertussen een flinke scheut Solo Vloeibaar in een schaal met wat peper en zout.
4
Voeg de gegrilde groenten toe en schep goed om.
5
Pel de ui en snij hem in ringen. Snij de tomaten in partjes.
6
Meng de tomaten met de ui en breng op smaak met de dressing.
7
Snijd 1/3 van de ciabatta in stukken, besprenkel met olijfolie en wat peper en zout.
8
Bak de stukjes brood goudbruin in een koekenpan.
9
Schep de croutons door de tomaten-en-ui-salade. Haal de groenten uit de olie en leg het geheel mooi op een bord. 1
0
Schenk de dressing over de gegrilde groenten. 1
1
Schep de tomatensalade in het midden en serveer met de rest van de ciabatta.
Antipasti salade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde groenten
5 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Antipasti groenterolletjes
20 min
Snack
Bekijk recept