Pompelmoesslaatje met avocado en frambozen

6
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de pompelmoezen tot op het vruchtvlees.
  • 2 Maak de partjes van elkaar los door met een getand mesje tussen de vliesjes te gaan die de partjes van elkaar scheiden. Doe dit boven een grote kom om het sap op te vangen.
  • 3 Pers het citroensap.
  • 4 Giet het bij het opgevangen pompelmoessap en breng op smaak met peper.
  • 5 Schil de avocado's, verwijder de pit en snij ze in fijne schijfjes.
  • 6 Overgiet ze met het sap van het citrusfruit.
  • 7 Was en droog de munt, trek de blaadjes eraf en knip ze tot fijne snippers.
  • 8 Meng voorzichtig de pompelmoespartjes, de avocadoschijfjes, de frambozen en de gesnipperde munt.
  • 9 Verdeel het slaatje over zes glazen en dien onmiddellijk op.

Pompelmoesslaatje met avocado en frambozen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Verrine met kalkoenspiesje en pompelmoessalade
45 min
Bekijk recept