Zoek
Blini's met tartaar van avocado en krab
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 blini's
2 goed rijpe avocado's
2 gekookte krabbenpoten
2 groene citroenen
klein rood pepertje
2 soeplepels extra vergine olijfolie
grof zeezout
witte peper van de molen
Solo
Bereiding
1
Pers de citroenen uit.
2
Snij de avocado's doormidden, haal de pit eruit en verwijder de schil. Snij ze dan in heel kleine dobbelsteentjes.
3
Doe de blokjes in een glazen kom en overgiet ze met het citroensap en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
4
Was het pepertje, verwijder de pitjes en hak het fijn.
5
Haal het vlees uit de krabbenpoten en snij het in reepjes.
6
Voeg het pepertje en de krab toe aan de tartaar. Meng goed. Dien koel op.
7
Om de blini's op te warmen, laat u een klontje Solo smelten in een pan en bakt u de blini's aan elke kant goudgeel
8
Net vóór u gaat opdienen, warmt u de blini's op en serveert u ze lauw met de tartaar.
Blini's met tartaar van avocado en krab is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtorentje
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Slavelouté met kervel en belegde blini’s
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelblini met gerookte zalm
50 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Blini’s met geitenkaas en basilicum
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept