Salade met gebakken boleten

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de boleten schoon door ze in een natte keukendoek te rollen.
  • 2 Verwijder met een mesje de laatste onzuiverheden.
  • 3 Snij de grootste boleten in vier, de overige in twee.
  • 4 Verhit de Solo vloeibaar en bak de boleten op hoog vuur. Kruid met zout en peper.
  • 5 Spoel intussen de sla.
  • 6 Maak een vinaigrette door honing, balsamicoazijn en notenolie te mengen.
  • 7 Meng de sla met de vinaigrette.
  • 8 Schik de boleten op koude borden en leg de sla en de eendenfilet ernaast.
  • 9 Strooi er de dragonblaadjes over en lepel er de resterende vinaigrette over.

Salade met gebakken boleten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpotje met boleten en worstjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse linguine met jus van boleten
205 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boleten Met Aardappelnoedels En Uien
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Truffelaardappeltje In Boterschuim Met Boleten(paddenstoel)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept