Zoek
Salade met gebakken boleten
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g boleten (of andere bospaddestoelen)
1 dl Solo vloeibaar
zout en peper
0.5 krulsla
1 dl notenolie
1 eetlepel honing
3 eetlepels balsamicoazijn
20 plakjes dungesneden gerookte eend
dragonblaadjes
Bereiding
1
Maak de boleten schoon door ze in een natte keukendoek te rollen.
2
Verwijder met een mesje de laatste onzuiverheden.
3
Snij de grootste boleten in vier, de overige in twee.
4
Verhit de Solo vloeibaar en bak de boleten op hoog vuur. Kruid met zout en peper.
5
Spoel intussen de sla.
6
Maak een vinaigrette door honing, balsamicoazijn en notenolie te mengen.
7
Meng de sla met de vinaigrette.
8
Schik de boleten op koude borden en leg de sla en de eendenfilet ernaast.
9
Strooi er de dragonblaadjes over en lepel er de resterende vinaigrette over.
Salade met gebakken boleten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Stoofpotje met boleten en worstjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse linguine met jus van boleten
205 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boleten Met Aardappelnoedels En Uien
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Truffelaardappeltje In Boterschuim Met Boleten(paddenstoel)
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept