Zoek
Gebakken tofu en tonijnsalade
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pakje tofu
2 eetlepels bloem
1 eiwit
2 eetlepels paneermeel
1 krulsalade
0.5 komkommer
2 tomaten
1 eetlepel balsamicoazijn
4 eetlepels Bertolliextra vergine
1 blikje tonijn
Solo frituurolie
Bereiding
1
Snij de tofu in plakken van 1 cm en haal ze door de bloem, vervolgens door het eiwit en daarna door het paneermeel.
2
Bak ze in de SOlo frituurolie op 180 °C totdat ze mooi goudgeel zijn.
3
Was de salade en snij de komkommer en de tomaten in dunne plakjes. Vermeng de balsamicoazijn met de olijfolie.
4
Haal de tonijn uit het blik en laat goed uitlekken.
5
Verdeel de tonijn in 4 porties.
6
Schik alles mooi op de borden en werk af met de balsamicoazijndressing.
Gebakken tofu en tonijnsalade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Witlofbootje met frisse tonijnsalade
20 min-
Bekijk recept
Taco's met tonijnsalade
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met romige tonijnsalade
20 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept